Klantervaringen

Testimonial Claudia Gorter

testimonial Claudia GorterSteeds meer merkte ik dat ik begon vast te lopen in mijn werk. Niet alleen dat ik bepaalde zaken moeilijk vond om mee om te gaan, maar ook dat ik mijn enthousiasme begon te verliezen.
In eerste instantie had ik dit zelf nog niet eens zo in de gaten, maar toen ik steeds meer fysieke klachten begon te krijgen, ging ik op onderzoek uit. Het bleek dat ik steeds meer stress ervaarde in mijn werk.
Ik maakte de keuze om een coach in te schakelen. Voor de zekerheid had ik bij meerdere coaches een kennismakingsgesprek gepland. Echter Frank was degene die meteen de vinger op de zere plek wist te leggen.
Bij het eerste coachgesprek werden meteen de doelen vastgesteld. Tijdens alle overige gesprekken zorgt Frank ervoor dat de koers gevolgd blijft die je zelf wil. Het coachtraject is leuk om te volgen, maar soms ook erg confronterend. Frank geeft echter wel het vertrouwen om je hierin kwetsbaar op te stellen.
Ik heb mijn zelfkennis weten te vergroten en geleerd mijn kwaliteiten goed te benoemen om ze zodoende ook in te kunnen zetten. Door de vele reflectie die ik heb ontvangen heb ik weten te ervaren waar ik op kan vertrouwen en dat geeft me veel meer zekerheid in mijn werk.
Ik ben meer overtuigd van mijn waarde voor de organisatie waarin ik werk en dat geeft rust!
Dat ik hierdoor weer plezier in mijn werk heb, lijkt me niet verwonderlijk!


Feedback van een bedrijfsleider van een groot productiebedrijf:

Na een jaar twijfelen en allerlei verschillende scenario’s bedenken heb ik de stap genomen om hulp te vragen aan Frank.

Ik heb een prima baan en prive heb  alles goed voor elkaar.

Toch kwam ik er niet uit wat ik miste of wilde naar de toekomst toe.

Wat Frank mijn gegeven heeft is inzicht in hoe ik zelf in elkaar zit en daardoor ik weer richting heb.

Het bewust zijn van je talenten en valkuilen werkt  heel bevrijdend .

In de feedback van mijn directie  bleek dat zij direct verbetering zien mijn functioneren.


Testimonial van Brenda Zwinkels                                 Brendafoto

Voordat ik het coaching traject inging had ik het gevoel “de ballen 24 uur per dag hoog te moeten houden”, op mijn werk en thuis. Nu is mijn traject klaar. Ik heb een houvast meegekregen;  kan de dingen meer van een afstandje bekijken;  ben dichter bij mijzelf gekomen waardoor ik de dingen nu veel beter kan overzien…  ! Frank gaf me trickers en zette me aan het denken. Ik heb vooral geleerd door het zelf te ondervinden. Ook door de tips en de zelfreflectie ben ik nu vele stappen verder.